ÖPPNA UTBILDNINGAR
Coachträningen
Sep 23, 10:00 AM – Dec 11, 5:00 PM
Pris: 29 900 kr exkl. moms, Stockholm, Sweden
Utbildningen omfattar 75 timmar som är fördelade på fyra moduler samt en fristående examinationsdag. Det praktiska och teoretiska innehållet samt litteratur utgår från International Coach Federations (ICF) riktlinjer.
DISC deluxe certifieringen online
Nov 26, 9:00 AM – Nov 27, 4:30 PM
Pris: 7125 kr exkl. moms
Utbildning för dig som vill certifiera dig som användare av DISC. Två dagars utbildning online och tre månaders handledning gör dig excellent i användandet av DISC som konsult. En gång om året kommer du efter godkänd certifiering att erbjudas kontinuerlig fortbildning för fortsatt utveckling.
Four Core certifieringsutbildning steg 1
Jan 08, 2021, 9:00 AM – 4:00 PM
Pris: 2500 kr exkl moms, Valhallavägen 128, 114 41 Stockholm, Sweden
Lär känna människan bakom ledaren och spelaren. Med hjälp av Four Core lär du dig känna igen dina spelares naturliga beteendepreferenser och hur du på bästa sätt bemöter dem.
Öppna utbildningar via nätverket

Genom vårt nätverk kan vi erbjuda en mängd öppna utbildningar inom ledarskap och kommunikation med de mest erfarna och kompetenta utbildarna inom sitt område.

Öppna utbildningar i samverkan med nätverkspartners:

MI (Motiverande Samtal)

Karriärcoach

Samtalsmetodik

Förändringsledning

Utveckling av Grupp och Ledare (UGL)

Utvecklande ledarskap (UL)

Indirekt Ledarskap (IL)

 
UTBILDNINGAR ONLINE
Att leda med hjärnan på distans

Företagsintern interaktiv workshopserie i fyra delar för ledare som leder på distans

Du får lära dig hur du möter dina medarbetares behov på distans och hur du kan använda ett coachande ledarskap för att skapa engagemang.

 

Vi går även igenom hur du kan arbeta för att stärka och bibehålla vi-känslan i teamet på distans samt hur du kan fortsätta hjälpa dina medarbetare att prestera utifrån uppsatta mål.

Alla delar kan beställas som enskilda delar eller som en serie.

Modul 1:

Att skapa goda vanor och förutsättningar för att prestera hemifrån

Modul 2:

Att stärka medarbetarnas motivation på distans 

Modul 3:

Att kommunicera med och möta behoven hos olika teammedlemmar 

Modul 4:

Tips och trix för att skapa engagemang på virtuella mötesplatser

 

INSPIRATION

Bästa teamet

Det osynliga som syns i resultatet

I en värld av allt snabbare förändringar, ömsesidiga beroenden och nya affärsmöjligheter finns det ett växande behov av att optimera människors sätt att arbeta tillsammans. Vi har varken tid med pseudokonflikter eller onödiga maktkamper. Om teamet inte kan prestera tillsammans så kommer något annat team som gör det att springa förbi oss snabbare än vi hinner reda ut våra interna problem. 

 

Psykologisk säkerhet är en stor bidragande faktor till att vi kan fokusera på det vi är bra på och acceptera de olikheter vi kan uppfatta hos våra kollegor.

 

Men vilka är de kritiska faktorerna som skapa psykologisk säkerhet i en grupp och vilka är de senaste rönen inom hjärnforskningen? Och hur de kan hjälpa ledare att skapa det vi kalla för psykologisk säkerhet? Det är några frågor som denna föreläsning kan besvara.

Spela i högsta ligan

Vad företagsvärlden borde lära sig av elitidrotten

Med över 20 års erfarenhet av arbete  inom elitidrott och arbetsliv har Lars samlat på sig information om vad som på riktigt skiljer vinnarna från förlorarna när det gäller inställning, motivation, attityd och beteende. 

I denna föreläsning får du ta del av vad individuella elitidrottare och team som lyckas har gemensamt, hur en vinnarskalle ser ut och hur alla kan bli en vinnarskalle även i utanför idrotten.

 

Vill du veta vad som egentligen upp skiljer agnarna från vetet även utanför elitidrottens värld är denna föreläsning något för dig.

Den magiska förändringsformeln

Alla förändras när smärtpunkten är nådd

Vi lever i stadig förändring. Den nya tiden är här och den är ny varje dag. Vad är det som gör att förändringar många gånger är svåra? Hur gör du för att förändra ett oönskat beteende hos dig själv? Vilka är nycklarna till framgång i ett förändringsarbete?

 

I denna föreläsning får du bättre koll på vilka avgörande faktorer som försvårar och förenklar förändringsprocesser. Du får också några av de allra viktigaste framgångsnycklarna för en lyckad beteendeförändring hos sig själv eller din organisation.

Mänsklig insikt 2.0

Vässa din förmåga att läsa av andras behovstyrda aktioner

När ni tröttnat på att vara omgivna av idioter och blivit nyfikna på hur DISC egentligen kan användas på riktigt. 

Under föreläsning får du några enkla och snabbt applicerbara tips för att sortera det osorterade helhetsintryck som andra ger. Vad säger de, varför säger de det och framförallt hur uttrycks det. 

 

Du kommer att bli bättre på att snabbt avgöra vilka preferenser en individ uppvisar och utifrån det själv öka kvalitén på din kommunikation med densamme.

Skuggsidan

En manual för att leda dina svåraste medarbetare

Ofta är det svårt att uppskatta sina medarbetare när de är som allra besvärligast. Med rätt approach kan du åtminstone ge personen en chans. Det finns alltid två sidor av samma mynt.

Under denna föreläsning får du några enkla och direkt användbara tekniker för känna igen destruktiva beteenden och tekniker för att hantera människor som visar sina mindre klädsamma sidor. 

INTRESSEANMÄLAN INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR/WORKSHOPS

arrow&v
 
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 by Lars Sjödin Network