top of page

Kommande utbildningar

 • Toppcoach ICF Level 1
  Toppcoach ICF Level 1
  tors 19 sep.
  Stockholm
  19 sep. 2024 09:00 – 19 dec. 2024 16:00
  Stockholm, Investering: 44 900 kr exkl moms
  Utbildningen för dig som vill bli professionell coach eller som chef ta ditt ledarskap till nästa nivå.
 • Coaching Leadership
  Coaching Leadership
  tors 26 sep.
  Stockholm
  26 sep. 2024 09:00 – 27 sep. 2024 16:30
  Stockholm, Investment: 13 900 kr exkl moms
  Coaching leadership contributes to increased trust, psychological safety, and growth.
 • Coachande ledarskap
  Coachande ledarskap
  mån 04 nov.
  Stockholm
  04 nov. 2024 09:00 – 05 nov. 2024 16:30
  Stockholm, Investering: 13 900 kr exkl moms
  Coachande ledarskap bidrar till ökad tillit, psykologisk trygghet och växande.
Team Meeting
Utbildningar via nätverket

Genom vårt nätverk kan vi erbjuda en mängd öppna utbildningar inom ledarskap och kommunikation med de mest erfarna och kompetenta utbildarna inom sitt område.

Öppna utbildningar i samverkan med nätverkspartners:

 • MI (Motiverande Samtal)

 • Karriärcoach

 • Duo Coaching

 • Samtalsmetodik

 • Förändringsledning

 • Utveckling av Grupp och Ledare (UGL)

 • Utvecklande ledarskap (UL)

 • Indirekt Ledarskap (IL)

Inspiration

Föreläsningar

Inspirationsföreläsningar kan ha många olika syften. Ni kanske behöver kickstarta en förändringsprocess med lite extra boost. Eller letar ni efter en tankeväckande aktivitet som avslutar konferensen och skickar hem deltagarna med positiv energi? Hör av er till oss! Vi har föreläsningar som väcker tankar, ger energi och startar processer. 

 

I vårt breda nätverk finns många duktiga föreläsare som brinner för sina specialistområden inom ledarskap, kommunikation, gruppdynamik, konflikthantering, påverkanspsykologi, change management mm. Med den bredd vi har kan vi alltid anpassa oss efter era önskemål. 

Föreläsningarna görs alltid med interaktion från publiken där den ena ytterligheten är ren föreläsning med frågestund i slutet och den andra ytterligheten är en workshopliknande föreläsning där publiken involveras redan från start.

Nedan finner du ett urval av föreläsningarna 2024. 

Spela i högsta ligan

Vad företagsvärlden borde lära sig av elitidrotten

Med över 20 års erfarenhet av arbete  inom elitidrott och arbetsliv har Lars samlat på sig information om vad som på riktigt skiljer vinnarna från förlorarna när det gäller inställning, motivation, attityd och beteende. 

I denna föreläsning får du ta del av vad individuella elitidrottare och team som lyckas har gemensamt, hur en vinnarskalle ser ut och hur alla kan bli en vinnarskalle även i utanför idrotten.

 

Vill du veta vad som egentligen upp skiljer agnarna från vetet även utanför elitidrottens värld är denna föreläsning något för dig.

Golfer hitting golf

Den magiska förändringsformeln

Alla förändras när smärtpunkten är nådd

Vi lever i stadig förändring. Den nya tiden är här och den är ny varje dag. Vad är det som gör att förändringar många gånger är svåra? Hur gör du för att förändra ett oönskat beteende hos dig själv? Vilka är nycklarna till framgång i ett förändringsarbete?

 

I denna föreläsning får du bättre koll på vilka avgörande faktorer som försvårar och förenklar förändringsprocesser. Du får också några av de allra viktigaste framgångsnycklarna för en lyckad beteendeförändring hos sig själv eller din organisation.

1*qhvNHkSBGhTlnIeFKSg1ew.jpg

Mänsklig insikt 2.0

Vässa din förmåga att läsa av andras behovstyrda aktioner

När ni tröttnat på att vara omgivna av idioter och blivit nyfikna på hur DISC egentligen kan användas på riktigt. 

Under föreläsning får du några enkla och snabbt applicerbara tips för att sortera det osorterade helhetsintryck som andra ger. Vad säger de, varför säger de det och framförallt hur uttrycks det. 

 

Du kommer att bli bättre på att snabbt avgöra vilka preferenser en individ uppvisar och utifrån det själv öka kvalitén på din kommunikation med densamme.

discutanforboxen_edited_edited.png

Skuggsidan

En manual för att leda dina svåraste medarbetare

Ofta är det svårt att uppskatta sina medarbetare när de är som allra besvärligast. Med rätt approach kan du åtminstone ge personen en chans. Det finns alltid två sidor av samma mynt.

Under denna föreläsning får du några enkla och direkt användbara tekniker för känna igen destruktiva beteenden och tekniker för att hantera människor som visar sina mindre klädsamma sidor. 

discutanforboxen_edited_edited_edited.pn

Bästa teamet

Det osynliga som syns i resultatet

I en värld av allt snabbare förändringar, ömsesidiga beroenden och nya affärsmöjligheter finns det ett växande behov av att optimera människors sätt att arbeta tillsammans. Vi har varken tid med pseudokonflikter eller onödiga maktkamper. Om teamet inte kan prestera tillsammans så kommer något annat team som gör det att springa förbi oss snabbare än vi hinner reda ut våra interna problem. 

 

Psykologisk säkerhet är en stor bidragande faktor till att vi kan fokusera på det vi är bra på och acceptera de olikheter vi kan uppfatta hos våra kollegor.

 

Men vilka är de kritiska faktorerna som skapa psykologisk säkerhet i en grupp och vilka är de senaste rönen inom hjärnforskningen? Och hur de kan hjälpa ledare att skapa det vi kalla för psykologisk säkerhet? Det är några frågor som denna föreläsning kan besvara.

Team Talk

Intresseanmälan föreläsningar / workshops

Tack för din förfrågan! Vi återkommer så snart vi kan.

Intresse
bottom of page