© 2020 Lars Sjödin Network

Utbildningar

Skräddarsy
utbildning

Vi har lång erfarenhet av att skapa ledarskapsprogram för både större och mindre organisationer. Tillsammans med er genomlyser vi organisationens behov och skapar ett program som hjälper era ledare att bli ännu bättre i sin ledarroll.

 

Prova själv att utforska och sätta ihop ett innehåll utifrån era behov. Är ni osäkra på vilket innehåll som passar er är ni givetvis välkomna att kontakta oss så skapar vi ett upplägg tillsammans. 

Här kan du läsa om de färdiga upplägg av inspirationsföreläsningar vi gör under 2018-2019. Föreläsningarna är från 1,5 tim till 3 tim långa och kan anpassas efter era behov. 

 

Om ni har önskemål om ett annat ämne så kontakta oss gärna. Nätverket är stort och vi täcker av många aktuella ämnen inom den beteendevetenskapliga genren. 

Inspirations-
föreläsningar
Öppna
utbildningar

Genom vårt nätverk kan vi erbjuda en rik flora av konceptuella öppna utbildningar. Här kan du läsa och boka in dig på de öppna utbildningar vi själva erbjuder men kontakta oss gärna om ni har några speciella önskemål. I vårt nätverk täcker vi av en mängd öppna utbildningar inom aktuella ledarskapsområden.     

 

“Ska du lära dig DISC ska du lära dig det av Lars Sjödin.

En annan nivå än vad jag varit med om när jag kommit i kontakt med DISC på olika utbildningar och företag."

Henrik Larsson, Projektledare