konsulting_edited.jpg
KONSULTING

En konsultinsats ska vara värd sin investering och därför har vi både en genomarbetad modell och väl utvalda konsulter för olika uppdrag. Utifrån era behov, i stora såväl som små organisationer, utbildar och utvecklar vi ledare och medarbetare genom längre program, kortare konsultinsatser och inspirationsföreläsningar.

Vi tycker inte att en konsultinsats ska pågå i all evighet, utan snarare vara en process som fyller ett behov under en begränsad tid. Den ska också vara en katalysator som utvecklar individens, gruppens och organisationens förmåga att själva hantera situationen framåt.

 

Det kanske låter som om vi rationaliserar bort oss själva, men vi tror att den bästa konsultinsatsen är den som får företag att säga "stort tack" istället för "tack, och hur gör vi nu då?"

Genom vår arbetsmodell har vi inte bara lyckats gå blixtsnabbt från kartläggning till aktion, vi gör det också mycket kostnadseffektivt och med kvalité. Det geniala ligger ofta i det enkla och användbara. Vi tror att allt ska göras så enkelt som möjligt - men inte enklare än så.   

 • SKRÄDDARSY program

  Vi kombinerar vår långa erfarenhet från både näringsliv och idrott, större och mindre organisationer för att skapa ert unika program. Tillsammans med er genomlyser vi organisationen och tar fram era unika behov och skapa det  program ni eftersöker. Vårt upplägg har alltid en varierande pedagogik och vi kan både anpassa programmets längd såväl som innehåll så att det går hand i hand med era önskemål och faktiska resultatmål.

   

  Vi tror inte på klara koncept eller "one size fits all" när det gäller interna program. Istället lägger extra stor vikt vid förstå era behov och utifrån det hjälper er att både utforma och nyansera innehållet ert unika ledarprogram i enlighet med era värderingar och er kultur. Att skapa något unikt, utan att för den skull uppfinna hjulet igen - det är, som vi ser det, skräddarsytt på riktigt!  

 • Skapa

  RAMVERKet

  Ledare är olika och så ska det givetvis vara. En mångfald av människor kan öka både kreativitet och effektivitet. I en framgångsrik organisation ska det finnas ledare som tänker på olika sätt, men som samtidigt enas genom ett övergripande ramverk. 

  Ett bra ramverk är länken mellan de strategiska delarna och den operativa verksamheten. Det är ledstänger som gör att ledare kan vara sig själva och ändå inte spela utanför spelplanen eller gör mål i fel mål.

   

  När allt hänger ihop, från rekrytering till det faktiska ledarskapet, så blir vision, mission, värderingar inte bara floskler utan något som hjälper alla att dra mot samma mål med samma styrande principer. Vi hjälper er att ta fram ert unika ramverk.

 • IMPLEMENTERA teorin

  Vill ni göra en förändring, införa nya värderingar eller ett förhållningssätt hos era ledare? Behöver ni hjälp med själva implementationen så att det faktiskt blir verklighet av teorin? Vi kan hjälpa er.  

  Vilken organisation som helst kan genomföra mindre förändringar, men för att bygga något långsiktigt stabilt i en framtid som ständigt förändras i en rasande fart krävs något annat. 

   

  Ett vanligt misstag är att tro att bra metoder eller värderingar sprider sig själva, när det i själva verket behövs ett metodiskt arbete för att befästa dessa. Vi hjälper er att med implementeringen utifrån väl beprövade arbetssätt som vilar på en vetenskaplig grund. 

 • UTFORMA MATERIAL

  Befinner ni er i ett skede där ni vill skapa ett pedagogiskt upplägg med tillhörande arbetsmaterial för era team eller ledare?  

   

  Vi har över 20 års erfarenhet av att utforma pedagogiska upplägg och konkretisera dem i arbetsmaterial för ledare och team inom både idrott och näringsliv. 

  Digitalt eller analogt är en smaksak och vi kan anpassa materialet utifrån de behov ni har.

   

  Kontakta oss så hjälper vi gärna till med vår expertis inom området. 

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn

©2021 by Lars Sjödin Network