top of page
konsulting_edited.jpg
Konsulting

Det finns de som säger att ledarutbildningar är bortkastade pengar och att konsultinsatser inte förändrar någonting. Vi vet att rätt typ av utbildningar och konsultinsatser kan vara helt avgörande för en organisations sunda utveckling och tillväxt. En konsultinsats ska vara värd sin investering och därför har vi både en genomarbetad modell och väl utvalda konsulter som ger er maximal valuta för er investering. Utifrån era behov, i stora såväl som små organisationer, utbildar och utvecklar vi ledare och medarbetare genom längre program, konsultinsatser och inspirationsföreläsningar.

Vi tycker inte att en konsultinsats ska pågå i all evighet, utan snarare vara en process som fyller ett behov under en begränsad tid. Den ska också vara en katalysator som utvecklar individens, gruppens och organisationens förmåga att själva hantera situationen framåt. Det kanske låter som om vi rationaliserar bort oss själva, men vi tror att den bästa konsultinsatsen är den som får företag att säga "stort tack" istället för "tack, och hur gör vi nu då?"

Genom vår arbetsmodell har vi inte bara lyckats gå blixtsnabbt från kartläggning till aktion, vi gör det också mycket kostnadseffektivt och med kvalité. Det geniala ligger ofta i det enkla och användbara. Vi tror att allt ska göras så enkelt som möjligt - men inte enklare än så. 

bottom of page