top of page
Unity%252520and%252520teamwork%252520con

Nätverket

En del anser att alla kan arbeta som konsulter, oavsett om de har spetskompetens eller inte. Det kan vara möjligt, men inte hos oss. I vårt nätverk arbetar konsulter, pedagoger, psykologer, coacher, beteendevetare och organisationskonsulter med spetskompetens och gedigen erfarenhet. Teamen sätts samman noggrant eftersom vi inte tror att framgångsrika konsult- eller utbildarteam primärt består av en statisk grupp.

Vi vill kunna erbjuda många möjliga kombinationer av både konsult- och utbildarteam. Olikheter berikar och därför har vårt nätverk en bred flora av erfarenhet, kunskap och kompetens. Nätverkets medlemmar är således inte stöpta i samma form med samma utbildning och erfarenhet. ​

Vår övertygelse är att det bästa teamet skapas utifrån tillit, öppenhet, ansvar och samarbete. Just därför har vi en arbetsmodell som gör att vi snabbt kan sätta ihop unika konsult- och utbildarteam som baseras på dessa grundläggande byggstenar. Lägg därtill att vi genom vår mission och våra värderingar ständigt strävar efter att nå vår vision.

Vision

Att vara det självklara valet för skräddarsydd ledar-, grupp- och organisationsutveckling, när och där det behövs.

Grundare och samordnare

Lars Sjödin

Läs mer

IMG_4431_edited_edited_edited.jpg
bottom of page