top of page

ons 18 aug.

|

Pris: 4500 kr exkl. moms

Four Core Bas

Lär känna människan bakom ledaren och spelaren. Med hjälp av Four Core lär du dig känna igen dina spelares naturliga beteendepreferenser och hur du på bästa sätt bemöter dem.

Utbildningen är fullbokad
Se andra utbildningar
Four Core Bas
Four Core Bas

Tid och plats

18 aug. 2021 09:00 – 17:00

Pris: 4500 kr exkl. moms, Valhallavägen 128, 114 41 Stockholm, Sweden

Om utbildningen

Hur spelarna i ett lag presterar är beroende av en mängd faktorer. Mätbara faktorer såsom fysik och teknik är givetvis uppenbart viktiga komponenter. Men det finns mer svårtmätbara komponenter som är starkt bidragande till att ett team presterar bra eller mindre bra. Psykologiska faktorer såsom spelarnas individuella beteendepreferenser, gruppkultur och ledarstil påverkar också ett prestationsklimatet i ett team. Four Core är ett unikt analysinstrument för ett ishockeylag som är uppbyggt på beteende- och motivationsteori. Det mäter hur våra sociala behov och naturliga beteendepreferenser påverkar sättet vi interagerar med varandra i ett team. Själva analysen och rapporterna bygger på 18 års praktiskt erfarenhet, intervjuer och studier av spelare och ledare på olika nivåer inom Svensk ishockey. 

Innan utbildningen gör du en självskattning online som du sedan får återkoppling på och använder som ett arbetsmaterial under själva utbildningen. Genom ditt resultat får du dels lära dig att se och känna igen dina egna beteendepreferenser som coach och dels känna igen dessa hos dina spelare. Efter kursen kommer du också själv att kunna tolka och ge återkoppling till dina spelare i de fall du väljer att arbeta med Four Core med ditt lag. Med större självmedvetenhet är det för både ledare och spelare lättare att se sina beteendemässiga styrkor och sin utvecklingspotential som en del i att utveckla lagbyggets prestationspsykologi.

OBS! Endast 6 platser per utbildningstillfälle.

bottom of page