top of page

mån 04 nov.

|

Stockholm

Coachande ledarskap

Coachande ledarskap bidrar till ökad tillit, psykologisk trygghet och växande.

Coachande ledarskap
Coachande ledarskap

Tid och plats

04 nov. 2024 09:00 – 05 nov. 2024 16:30

Stockholm, Investering: 13 900 kr exkl moms

Om utbildningen

Välkommen till vår tvådagarskurs i Coachande Ledarskap!

Kursen är ger dig som chef och ledare konkreta verktyg för att främja ditt, dina medarbetares och verksamhetens växande. Genom en kombination av teori och praktisk träning får du verktyg som stärker dina medarbetares självständighet och handlingskraft. Coachande ledarskap bidrar till att skapa en självledande, effektiv organisation med hög tillit och psykologisk trygghet.

Varför denna utbildning?

Du kommer genom coachingmetodik kunna skapa en arbetskultur där dina medarbetare agerar självständigt och tar ansvar för sina handlingar och möjligheter. Genom att tillämpa coachning kommer du att uppleva ökad självmotivation bland dina medarbetare, vilket resulterar i en bättre arbetsmiljö. Efter utbildningen kommer du med hjälp av dina nya coachingkunskaper utveckla bättre relationer till dina medarbetare, vilket leder till ökad tillit, psykologisk trygghet och bättre samarbete. Du får dessutom praktisk träning tillsammans med andra ledare.

Utbildningsinnehåll:

DAG 1:

- Vad är coaching och coachande ledarskap?

- Aktivt lyssnande och kraftfulla frågor

- Effektiv samtalsstruktur och praktisk coachträning

 

DAG 2:

- Tillit i ledarskapet och fördjupning i samtalstekniker

- Coachning i förändringssituationer

- SCARF-modellen för att förstå sociala behov

- Avslutande coachträning och skapande av personlig handlingsplan

Kursen hålls i samarbnete med KC Group

Kursledare Lars Sjödin har över 20 års erfarenhet som utbildare och konsult för individer, grupper och organisationer. Med expertis inom ledarskapsutveckling och coaching arbetar han med både privata företag och den offentliga sektorn. Lars har även tränat några av Sveriges främsta idrottsledare och utövare inom prestationspsykologi och ledarskap. Ta steget mot en mer effektivt ledarskap och en självständigare arbetsplats – anmäl dig till vår Coachande Ledarskapsutbildning idag.

bottom of page