© 2020 Lars Sjödin Network

June 27, 2018

May 22, 2018

March 25, 2018

Please reload

Nyligen publicerade

Att ställa om

May 22, 2018

1/7
Please reload

Aktuellt

Att göra eller inte göra? Lyssna på ditt inre

March 30, 2018

En liten tanke på förkommen anledning så här innan påsk. Igår hade jag egentligen haft bra möjligheter (läs yttre förutsättningar) att kunna vara riktigt produktiv. All tid i världen och inget som egentligen störde. Men då var jag i princip varit helt improduktiv. Och visst är det så att vissa av oss faktiskt får mindre gjort när vi har lite att göra. Av någon anledning känns tröskeln högre när tempot är lågt. Men när saker och ting avlöser varandra så är det inga problem att vara fokuserad och produktiv. För andra är det precis tvärtom. När tempot är lågt får de mycket gjort och när det ena avlöser det andra så låser det sig.

Inte riktigt samma sak kanske, men lite som för elitidrottare. Vissa presterar som bäst när trycket är hårt, medan andra presterar bäst när trycket är lägre. Prestationszonerna ser olika utifrån optimal anspänningsnivå. Det gäller att inte bara hitta sin zon utan också skapa förutsättningarna för den.

 

Så kanske borde jag ha slängt upp lite fler bollar igår, eller kanske skulle jag bara lyssna till mitt inre och acceptera att jag faktiskt inte behövde göra något igår. 

 

Nåväl gårdagen blev en ganska improduktiv dag ... och man kan ju vara glad för sådana också ... har jag hört :)

Glad påsk alla! 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv