© 2020 Lars Sjödin Network

June 27, 2018

May 22, 2018

March 25, 2018

Please reload

Nyligen publicerade

Att ställa om

May 22, 2018

1/7
Please reload

Aktuellt

Feedback

October 3, 2017

 

 

Jag ska villigt erkänna att jag är rätt dålig på att ta emot beröm. Jo jag vet, feedback är en gåva både om den ges i syfte att förändra eller att förstärka. Därför tänker jag, utan att skämmas, dela med mig av en otrolig lärorik feedback som jag fick av en coachklient jag hade för något år sedan. Både för att jag är stolt, men också för att hen så enkelt tydligt strukturerade upp de olika delarna i vårt arbete. Here it goes:

”Jag vill tacka dig för att du lärde mig hantera och acceptera misslyckanden. Det är något av det viktigaste men kanske också svåraste man kan lära sig tror jag. Vårt arbete lärde mig att det är möjligt. Så här i efterhand har jag konstaterat att det handlade om sex punkter. 

1. Jag lärde mig att acceptera situationen, att jag inte behöver gilla den men att jag behövde acceptera fakta.
2. Jag lärde mig att det är ok att känna smärta och att det gör ont att uppleva ett misslyckande. Att inte vara rädd för smärtan, utan att låta det göra ont för en stund. 
3. Jag lärde mig att distansera mig från upplevelsen genom att notera hur andra också misslyckas. Att ingen går igenom livet, ett år, en månad eller ens en ynka arbetsdag utan göra något som skulle kunna ses som ett mer eller mindre misslyckande.
4. Jag lärde mig att uppskatta lärdomen som alltid finns i ett upplevt misslyckande.
5. Jag lärde mig att släppa det som ligger utanför min kontroll och rikta min energi på det som är påverkbart.
6. Jag lärde mig att fortsätta se möjligheter. Att när något avslutas kan också något nytt påbörjas. Och som du sa: ”Du kan inte börja läsa en ny bok om du fortsätter läsa om det sista kapitlet i den senaste boken.”

Så stort tack till dig Lars, detta har varit mycket värdefullt för mig både privat och yrkesmässigt.”

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv