ER EGEN AKADEMI

Skräddarsytt på riktigt!

Med många års erfarenhet av att bygga avancerade interna program för både ledare och medarbetare, har vårt nätverk både kompetens och expertis att ta er interna ledarutbildning till nästa nivå. 

 

Vi kombinerar vår långa erfarenhet från både näringsliv och idrott, större och mindre organisationer för att skapa ert unika program. Tillsammans med er genomlyser vi organisationen och tar fram era unika behov och skapar ett program som hjälper era ledare att bli excellenta i sin ledarroll. Vårt upplägg har alltid en varierande pedagogik och vi kan både anpassa programmets längd såväl som innehåll så att det går hand i hand med era önskemål och faktiska resultatmål.

 

Våra upplägg är alltid en produkt av ett gediget arbete tillsammans med organisationen. Vi tror inte på klara koncept eller "one size fits all" när det gäller interna program. Istället lägger extra stor vikt vid förstå era behov och utifrån det hjälper er att både utforma och nyansera innehållet ert unika ledarprogram i enlighet med era värderingar och er kultur. Att skapa något unikt, utan att för den skull uppfinna hjulet igen - det är, som vi ser det, skräddarsytt på riktigt!  

INTRESSEANMÄLAN ER EGEN AKADEMI

Kontakta oss nedan för att få hjälp med skapa ert ledarprogram eller annan intern utbildning för er personal.

arrow&v
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 by Lars Sjödin Network