top of page

DISC
360

Är du trött på medarbetarundersökningar som bara ger ett kvantitativt värde som gärna ska höjas till nästa år? Hur och vad exakt du behöver göra är mer eller mindre en gissningslek. Vill du hellre ha kvalitativ feedback som du konkret kan arbeta med för att utveckla ditt ledarskap? Då ska du prova DISC 360. Kontakta oss så berättar vi mer.

DISC 360
Holding Thermometer

Har du en motivationskultur eller en hotivationskultur i ditt team? Många ledare står inför den stora utmaningen att leda sitt team på distans. Långt ifrån alla medarbetare uttrycker sina behov. Med Team Temp får du veta hur ditt team mår just nu och vad du kan göra för att stötta medlemmarna. Kontakta oss så berättar vi mer.

Team
Temp

Team Temp
Virtual Team Meeting

Distans
Profil

Har du funderat på varför vissa medarbetare klarar distansarbetet bättre än andra? Distansprofilering ger dig en bild av en medarbetares  beslutskapacitet baserat på fyra centrala arbetsstyrkor i kombination med den egna unika blandningen av handlingskraft, socialt självförtroende, tålamod och precision. Kontakta oss så berättar vi mer.

Distansprofil
bottom of page